Profil

Jeg hedder Christina Fravn, og er uddannet som Eksam/certificeret hestemassør på Hesteakademiet/ v osteopat Gitte Søby i 2011. Læs om massøruddannelsen her .

Pr. d. 1 marts 2021 påbegyndte jeg den 3 årige uddannelse som Equine PhysiotherapistLæs mere om uddannelsen her.

Jeg er bosiddende ved Randers, og arbejder alle hverdage med hestemassage i østjylland. Så min samlede erfaring med hestemassage strækker sig over 13 år, da jeg har været aktiv siden jeg afsluttede uddannelsen. 

Jeg har redet siden jeg var barn, været groomer for beridder i Hareskoven ved Bagsværd, undervist og siddet i bestyrelsen i Stevnstrup Rideklub i slut 80`erne, arbejdet på en Hingstestation ved Ålborg, og dyrket meget ridebanespringning i mine yngre dage. I 1995 begyndte jeg at interessere mig for westernridning og har redet det siden. Jeg har haft islænder, Paint horses og Quarter horses og før i tiden redet DV`er og fuldblod. Så erfaringen med heste strækker sig over de sidste 40 år.

Ved siden af arbejdet og hest går jeg meget op i styrketræning og løb. Specielt 2022 har været et godt år med 17 halvmarathon heraf både i Danmark, Hamborg og Amsterdam. For mig handler det også om, at holde mig i god fysisk form og samtidig mærke på egen krop, hvordan træningen påvirker både muskler, led, sener samt restitutionstid. Noget som i den grad, kan føres videre ift hestens fysiske udfordringer. Jeg er ligeledes uddannet fitness instruktør og arbejde frivilligt med dette i Assentoft fitness center. 

(Jeg er oprindelig Erhversøkonom i salg og markedføring og arbejdet i 12 år hos TDC som bl.a Partner Account Manager og Key Account Consultant både i København og Århus). 

Jeg betræber mig altid på at blive dygtigere, og tager løbende relevante kurser og uddannelser. Se mine kompetancer her.

Din garanti for professionel behandling af din hest.

Som hestemassør mener jeg er det er vigtig at uddanne sig på et godkendt sted, så kunderne får en professionel behandling af deres hest. Jeg er medlem af Dansk Hestemassør Forening, som stiller en række krav til deres medlemmer, og det er også din garanti for min faglighed ligger på et højt niveau.

Jeg har registreret over 3000 behandlinger, fordelt på alle typer hesteracer, alder og aktivitetsniveau. Fra bl.a. plagen, fritidshesten, skadet heste samt konkurrenceheste på alle niveauer. Samlet 11 års erfaring i faget.

LINK TIL DANSK HESTEMASSØRFORENING: http://www.dhmf.dk/om-dhmf

Ved at få udført hestemassage af et medlem af DHMF er kunden sikret en seriøs og faglig kompetent behandler. Hestemassørerne forpligter sig via medlemskab til at videreuddanne sig og kontinuerligt indhente faglig viden og får støtte i et etisk regelsæt

Min grundfilosofi bygger bl.a. på Monty Roberts principper:

  • Brug kropssproget, da det er hestens og menneskets bedste fælles kommunikationssystem
  • Lyt til hesten (Equus=hestens tavse sprog), forstå den og bliv dens samarbejdspartner og forbillede
  • Støt hesten og gør det nemt for den at samarbejde
  • Beløn hesten med masser af ros, når den gør det rigtige.

Monty Roberts principper tager udgangspunkt i hestens naturlige adfærd efter mange års studier af vildhestes adfærd.

Det er vigtigt for mig, at hesten får en god oplevelse af massagen og hesteejeren har tillid til mig, som behandler af deres hest. Heste reagerer ikke ens og derfor bliver mine behandlinger også lavet individuelt efter hestens fysiske form, eventuelle muskel indikationer og adfærd.

For mig er det endvidere vigtigt at der, ved førstegangs besøg, bliver brugt den fornødne tid, til at snakke med hesteejeren omkring hesten og hvilke problemstillinger der måtte være, så udredningen af eventuelle muskleproblemer bliver så retningsgivne som muligt. 

Der udarbejdes journal ved alle typer behandlinger.

 

Massage er IKKE et alternativ til dyrlæge og kiropraktor