Profil

Jeg hedder Christina Fravn, og er uddannet som Eksam/certificeret hestemassør på Hesteakademiet/ v osteopat Gitte Søby i 2011. Læs om massøruddannelsen her Jeg er bosiddende ved Allingåbro på Djursland,  og arbejder de fleste dage om ugen, med hestemassage i østjylland, og har desuden en hyggelig gårdbutik "Equus-Hestefoder", hvor jeg bl.a. tilbyder et bredt sortiment af St. Hippolyt samt Solanum, som jeg har en utrolig god erfaring med både på egne og kundeheste. Jeg har en stor interesse indenfor fodring, og den individuelle hests behov, så jeg bruger gerne tid på foderrådgivning til butikkens kunder. Endvidere vil snakken omkring fodring altid være et element, når jeg kommer ud og behandler heste. Præstation og fodring hænger unægtelig sammen. 

Ved siden af ovenstående, er jeg så heldig, at arbejde som sekretær/klinikassistent hos Allingåbro Dyreklinik, nogle timer om ugen. Dette bijob giver mig en fantastisk mulighed for at spare med dygtige dyrlæger, og ikke mindst indsigt i en veterinærs arbejde set ift. udredninger, og behandlinger.  http://allingaabrodyreklinik.dk/DK/Klinikken/Personale/Christina Fravn.aspx

 

Jeg har redet siden jeg var barn, undervist på rideskole, arbejdet på en Hingstestation, og dyrket meget ridebanespringning. I 1995 begyndte jeg at interessere mig for westernridning og har redet det siden. Så erfaringen med heste strækker sig over de sidste 40 år.

Jeg betræber mig altid på at blive dygtigere, og tager løbende relevante kurser og uddannelser. Se mine kompetancer her.

Din garanti for professionel behandling af din hest.

Som hestemassør mener jeg er det er vigtig at uddanne sig på et godkendt sted, så kunderne får en professionel behandling af deres hest. Jeg er medlem af Dansk Hestemassør Forening, som stiller en række krav til deres medlemmer, og det er også din garanti for min faglighed ligger på et højt niveau.

Jeg har registreret over 1800 behandlinger, fordelt på alle typer hesteracer, alder og aktivitetsniveau. Fra bl.a. plagen, fritidshesten, skadet heste samt konkurrenceheste på alle niveauer.

LINK TIL DANSK HESTEMASSØRFORENING: http://www.dhmf.dk/om-dhmf

Ved at få udført hestemassage af et medlem af DHMF er kunden sikret en seriøs og faglig kompetent behandler. Hestemassørerne forpligter sig via medlemskab til at videreuddanne sig og kontinuerligt indhente faglig viden og får støtte i et etisk regelsæt

Min grundfilosofi bygger bl.a. på Monty Roberts principper:

  • Brug kropssproget, da det er hestens og menneskets bedste fælles kommunikationssystem
  • Lyt til hesten (Equus=hestens tavse sprog), forstå den og bliv dens samarbejdspartner og forbillede
  • Støt hesten og gør det nemt for den at samarbejde
  • Beløn hesten med masser af ros, når den gør det rigtige.

Monty Roberts principper tager udgangspunkt i hestens naturlige adfærd efter mange års studier af vildhestes adfærd.

Det er vigtigt for mig, at hesten får en god oplevelse af massagen og hesteejeren har tillid til mig, som behandler af deres hest. Heste reagerer ikke ens og derfor bliver mine behandlinger også lavet individuelt efter hestens fysiske form, eventuelle muskel indikationer og adfærd.

For mig er det endvidere vigtigt at der, ved førstegangs besøg, bliver brugt den fornødne tid, til at snakke med hesteejeren omkring hesten og hvilke problemstillinger der måtte være, så udredningen af eventuelle muskleproblemer bliver så retningsgivne som muligt.

Der udarbejdes journal ved alle typer behandlinger.

Jeg tilbyder følgende koncepter:

Hestemassage:  læs mere her

Udvidet Saddeltjek:  læs mere her

Udvidet foderådgivning udebesøg hos hesteejer: Læs mere her

Salg af foder: Læs mere her

Varelevering: Læs mere her

Tjek ifm køb af hest: Læs mere her

 

Massage er IKKE et alternativ til dyrlæge og kiropraktor